Salı, Mart 05, 2019

Toyzz Shop'dan Workshop

Barbie, Zeynep Tosun ile yeni kıyafetler tasarlayacak yaratıcı moda severleri arıyor


Kıyafetleri ve tarzı ile her zaman ilham kaynağı olmayı başaran Barbie, yeni stilini ünlü modacı Zeynep Tosun ile birlikte belirlemek için harekete geçti. Moda dünyasının iki tanınmış ismini bir araya getiren bu kampanyayla 31 Mart’a kadar Toyzz Shop mağazalarından 50 TL ve üzerinde Barbie alışverişi yapanlar, Zeynep Tosun’un düzenlediği kıyafet tasarımı workshop’una katılma şansı yakalayacaklar.

Birçok meslek dalı için çocuklara ilham veren Barbie, bu defa da onlar için moda dünyasının kapılarını ardına kadar açıyor. Dünden bugüne stili ve kıyafetleriyle oldukça beğeni toplayan marka ünlü modacı Zeynep Tosun’un ev sahipliğinde yapılacak workshopta tüm çocukları, yeni kıyafetleri için moda tasarımcılığına davet ederek Barbie’nin stil dünyasını onların hayal güçlerine teslim ediyor.

15 Şubat - 31 Mart tarihleri arasında Toyzz Shop’tan 50 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, Zeynep Tosun ile kıyafet tasarımı workshop’una katılma şansı yakalayacaklar. Bu özel workshop’a katılmak için tek seferde Toyzz Shop mağazalarından veya www.toyzzshop.com internet sitesinden alınan Barbie ürünlerinin fişinde veya onay mailinde bulunan şifreyi www.matteloyuncakkutusu.com/barbieilekendimodaniyarat sitesine göndermek yeterli.
Kampanya bitiş tarihinin ardından yapılacak çekiliş sonucunda kazanlar ünlü modacı Zeynep Tosun’un showroom’unda Barbie için yeni kıyafetler tasarlama şansına sahip olacak.

1 yorum:

Yeşimle Her Telden dedi ki...

Bu etkinlikten haberim vardı,neyse ki tarih olarak hala zamanımız varmış :))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages - Menu

Popular Posts

Mothers hold their children's hands for a short while, but their hearts forever...