Çarşamba, Mart 17, 2010

12. ay ve doğayı keşif

16.03.2010


1 yaş kontrolümüzü olduk. 1 yaşına 80cm 10,5kg olarak girdik. Bugün de aşılarımızı olduk. Yaklaşık 1 aydır yürüyoruz fakat daha yeni yeni güçlendiğimiz için dışarıda yürümeye yeni başladık. Doğum günümüzün ertesi günü nautilus e gittik.Önce çocuklar bilim etkinliği yapıyordu onu izledik. Daha sonra yere indik. Aman allahım ben korkar, ürker diye beklerken yere indiği gibi sağa sola koşturmaya başladı. Gitti vitrinlerin camına yapıştı. Oturanların sandalyelerini çekmeye çalıştı. Boyunun yettiği kenarlardan tutunup aşağı baktı. Sonuç bebek arabasına zor oturttum :) Daha sonra eve geldiğimizde arabayı otoparka park ettik. Bahçede de biraz dolaşsın dedim. Nisan bu sefer de kedilerin peşinden gitmeye başladı. Bir tanesi tam bir kızgın mart kedisiydi. Nisan yaklaştıkça kabarıp mırrrrrr yaptı. Nisan da aaaa cici diyerek sevdi kızgın kediyi :)
                                      
                                         İlk dışarıda yürüme videosu :)





Nisan salam, sucuk,sosis ve beyin hariç her şeyi yiyebilecek. Bu sabah ilk defa omlet yedik. Bir de yarım zeytin. Hoşumuza gitti :) Süt ve bal deneyeceklerimizin arasında.


Dışarı çıkmıştık eve geldiğimizde kızımın adına bir mektup bulduk taaa İngiltereden geliyordu. Ann Teyze doğum günümüz için bize kart yollamış. Çok teşekkür ederiz Ann Teyze :)


Ayrıca bugün Doruk arkadaşımızın doğum günü ona nice yaşlar diyoruz. Seni seviyoruz Dorukcuğum :)

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages - Menu

Popular Posts

Mothers hold their children's hands for a short while, but their hearts forever...