Pazar, Ağustos 29, 2010

2011 Güneş Gözlüğü Fotomodeli...

29.08.2010 Pazar


Cuma günü Defne Nil ile birlikte göz Dr. una gittik. Neden acele ettin Nisan daha 1,5 yaşına yeni girecek diye düşünenleriniz olabilir. Benim gözüm bozuktu, 2006 da lazer oldum. Bu nedenle acele ettim. Önce bizi ölçüm odasına aldılar. Bir alet var üstünde gülen bir ayı suratı ışıkları kapatıp, uzaktan ona basıyorlar ve aletten ciuv ciuv sesler çıkarak onların ilgisini çekiyor ve direk ona baktıkları için o anda ölçüm yapılıyor. Eğlenceli birşey. Megafonu andırıyor, komik :) Neyse girmemizle çıkmamız bir oldu odaya. Sonra Dr. bizi odasına aldı. Önce bir çubuğa baktırdı. Çubuğun üstünde minicik mavi bir fil vardı. Sağa sola baktırdı. Daha sonra ışık takibi ve ayrı bir ışıkla göz bebeklerine bakışla kontrol sona erdi. Gözlerimiz şu anda çok sağlıklı gözüküyormuş. 3,5 ve 6 yaşlarında tekrar kontrole çağrılarak mutlu ayrıldık.

Cuma gecesi oyun grubu anneleri olarak sadece anneler yemeğe çıktık. Amaç hava değişimi, kafa dağıtma idi. Gece boyu sadece çocuklardan konuştuk. Anladım ki bir kere anne oldunuz mu daha dönüşü yok. Her yerde, her ortamda annesiniz artık. Güzel geceydi, çok iyi geldi...


Nisan bugün sabah kahvaltısına gezmeye gitti. Kahvaltıya davet eden arkadaşlar özellikle Nisan'ı da getirmemizi istediler. Hal böyle olunca onları kıramadık. Onur konuğu davete en şirin haliyle hazırdı :) Resimlerdeki çantasına oyuncaklarını koyduk. Arabaya binerken bile çıkarmak istemedi, oto koltuğuna sırtında çantayla oturmak istedi. Zor ikna ettik :)




Her çocuğun gözlük merakı vardır. Dr. güneş gözlüğü takmalısın dedi. Kızım ikiletmedi ve karşınızda güneş gözlüğü 2011 Kataloğu :)

2 yorum:

mine dedi ki...

gözlerinde bir problem olmamasına cok sevindim füsuncum..umarımda hiçbir zaman problem cıkmazcünkü gözlük takmak için cok minikler tabiki mecbur kalırsa takıcak ama takmayacak olmasına cok sevindim..yakın olabilseydik bizde eslık etseydik keşke cok isterdik..

sevgiler

Makeupbyfun dedi ki...

Ahh canım keşke çok güzel olurdu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages - Menu

Popular Posts

Mothers hold their children's hands for a short while, but their hearts forever...