Pazartesi, Ağustos 16, 2010

Kitap ve terlik sevdası

15.08.2010 Pazar


Nisan yeni yeni başladı kitaplarla ilgilenmeye. Bu sabahta pazar keyfi yaptı yatakta. Ben okumak istedim, elimden alarak uzandı yatağa :) 


Çok hareketli olan Nisan bu aralar zaptı na mümkün oldu resmen. Hal böyle olunca deliren anneyi kurtarmak için babası aldı dışarı götürdü.


Geçen hafta Dr. kontrolümüz vardı. Geciken su çiçeği aşımızı nihayet olduk. İçimiz rahatladı. 84cm 12kilo 150gr olmuşuz. Gelişimimiz maşallah yerinde. Dil becerileri her geçen gün gelişmekte. Yeni kelimelerimiz 'ayappi' ayakkabı ve 'fu' su. Bunun haricinde söylenen herşeyi anlayıp, komutları yerine getirmesi beni nedense şaşırtıyor. Nasıl anlıyor diyorum oysa önümüzdeki ay 1,5 yaşına girecek. Gözümde hala bebek :) Kendisi de bebeklere çok düşkün. Bebek kelimesini ve anne kelimesini çok düzgün ve kibar söylüyor. Bayılıyorum :)

Eskiden beri her çocuk gibi ayakkabıları, terlikleri çok severdi. Terlik buldu mu ayağını iki eliyle tutup, içine sokmaya çalışıyordu. O çabası çok hoşuma gidiyordu. Azmetmiş giymeyi öğrenmiş. Bayılıyor terliğimi boşta görünce ayağına geçirip yürümeye. Düzde değil oysa ama çok rahat yürüyor beni de çok güldürüyor. Tombik ayaklarına da çok yakışıyor :)



terlik denemesi from existhunder on Vimeo.

Baba kız evden gidince, ben de ne zamandır aklımda olan Nisanın oyuncaklarını ayıklama işine koyuldum. Onları kategorilere ayırıp, dizdim vs. Evi süpürdüm. Tam işim bitti geldiler. Bu yeni düzeni hemen farketti ve ayyyy diye beğenisini dile getirdi. Sevdiği beğendiği şeylere hep ayyyy der :)



2 yorum:

ayşegül dedi ki...

maaşallah nisan'a boy kilo dil gelişimi hepsi çok iyi görünüyor.

oyuncak rafı tv.dolabıymış sanırım süper olmuş ama.

terlik denemeside başarıyla sonuçlanmış :) öptüm tombik bacaklarda pıtı pıtı yürüdü düşmeden.

Makeupbyfun dedi ki...

Evet Ayşegülcüm tv dolabı :)
Öptük sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages - Menu

Popular Posts

Mothers hold their children's hands for a short while, but their hearts forever...