Pazar, Şubat 27, 2011

Yeni gelişmeler...

Nisan kelime işini cümle işine dökmeye başladı. Bu aralar şahit olduğum diyaloglarımızdan birkaç tanesini yazmak istiyorum.Geçenlerde portakal sıktım. Biraz suluymuş fazla çıktı. Bir kısmını içti. Kalanıda koyuyım mı Nisan içer misin diye sordum. Cevap: Bitiremem... bende sessizlik sonra sarılıp, öpmeler, gıdıklamalar, gülüşmeler :)
Yine geçenlerde masada yemek yerken birden indi ve doydum dedi. Dün ise mutfak tezgahına oturucam diye tutturdu. Oturttum ama uzun süre kalınca hadi Nisan yoruldum bak ben burada ayakta seni bekleyemem ki dedim. Cevap: Sandada al otuy (Sandalye al otur) bunu söylerkende her kelimede kafasını sallıyo. Bu kadar basit bunu düşünemiyomusun der gibi :) Şaştım kaldım...Sanırım bundan sonra daha çok şaşırıcaz.

Bu kadar atraksiyondan sonra canı sıkılan kuzuya annesi yeni oyunlar düşünürken. Uyduruk birşeyler yaptık. Önce odasından 4 tane oyuncak aldık. Sonra beyaz bir kartonu 4 e böldüm büyük kare olucak şekilde. Üzerlerine seçtiğimiz oyuncakların şekillerini çizdim. Sonra oyuncakları karşısına dizdim. Kartları ters çevirip, piyango bileti gibi ona seçtirttim tek tek. Seçtiği karttaki şeklin oyuncaklardan hangisine ait olduğunu sordum. Önce anlayamadı ama bir kaç göstermeden sonra yaptı. eğlendik ama hiperaktif kızıma çok uzun sürmedi. Kartlardan sonra kendisi en sevdiği şeyler olan plastik kap kacak ve çatal, kaşıklarla oynamayı tercih etti :) Güler misin ağlar mısın?


5 yorum:

Seyhan dedi ki...

bitiremem süpermiş. Bazen öyle kelimeler kullanıyorlarki nerden duydu, öğrendi diye şaşırıyorum :)

Unknown dedi ki...

Resimler de çok keyifli görünüyor...Maşallah kırkbir kere...
cümle işine soyunduysa eyvah, artık cırcır böceğiniz var demektir.Dili çözüldü mü hem keyifli oluyor hemde komik ama çok konuşuyorlar oda ayrı bir güzel yönü :)

funkek dedi ki...

Seyhancım haklısın akıl sır ermiyor.
içizdeki karnaval tahmin edebiliyorum başımıza gelebilecekleri...

mine dedi ki...

füsuncum cok şükür bloguna girebildim..uzun zamandır bloguna giremiyordum neden bilmiyorum acınca kapanıyordu blogun..belkide sablondandı bilemiyorum..cok büyümüş nisancım maşallah ..bu kızlar bizi daha cokkk sasırtır cokk canım..öptüm..

Makeupbyfun dedi ki...

Minecim hiç haberim yok belki de dediğin gibi şablondandı çok sevindim seni gördüğüme. Sana da büyük kolaylıklar öpüyorum minikleri...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages - Menu

Popular Posts

Mothers hold their children's hands for a short while, but their hearts forever...