Cuma, Ocak 27, 2012

Bebek saçları gitti...

Offf ne zamandır yazamıyorum. Bir türlü fırsat bulamadım. Bu yılın ilk yazısı olucak hatta bu :) Bir süre zaten hastaydık. Kanda yüksek oranda iltihap çıktı. İlaçlar, eve tıkıldık. Bu aralar iyi gibiyiz aman diyorum :) Havalar ve hastalıklar malum banyo yapmak sorun oldu. Evler sıcak ama saçlar uzun olunca kurutması bir dert. Çabuk sıkılıyor ve tam kurutamadan kaçıyor. Taratmıyorda. Ben de dün banyo yaptıktan sonra tararken baktım taratmıyor vurdum makası :) Aslında kuaföre götürücektim fakat orada korkup, hiç kestirmez diye bir de ilk saçını düzgünce kesip saklamak istediğim için kendim kestim. Artık yaza doğru kuaföre gideriz.

Nisan saçlı bir bebekti. Hatta doğduğunda saçları simsiyahtı, sonradan rengi baya açıldı. Bebek saçları hiç dökülmedi ve bu yüzden daha 3 yaşına bile girmeden beline geldi ama cılızlaştı ve inceldi. Kestirmeye en çok ben karşıydım ama artık çirkinleşmişti. Sonuç olarak bye bye bebek saçlar :)

Dünden bugüne saçlar, en son hali en altta yüzden çekemedim çünkü artık fotoğraf çektirmiyor :)







5 yorum:

hatice ün dedi ki...

çocuk ferahlamış:)

seyhan dedi ki...

amanın nasıl kıydın ya :( bak biraz görüşemedik ne haltlar karıştırdın sen :)

nisankaraahmetoglu dedi ki...

:)))) kökü bizde şekerim yaza kadar aynı olur üzülme sen

neyran dedi ki...

iyi yapmışsın canım,uzun saç kışın sorun oluyor,zaten sık sık hastalanıyorlar..Bu arada bebek saçını saklamak iyi fikirmiş,ben akıl edememiştim...:)

nisankaraahmetoglu dedi ki...

Valla iyi oldu Neyrancım her yıkamada iyi oldu diyorum :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages - Menu

Popular Posts

Mothers hold their children's hands for a short while, but their hearts forever...