Cuma, Nisan 13, 2012

Biz 3 olduk :)

Uzun bir ara oldu. Bu ara zarfında Nisan 3 yaşına girdi bile :) Bu sene artık bilinçli olduğu için pastasını da kendi seçti, süslerini de...Hasta girdi yine her sene olduğu gibi ama bu sefer hastalığımız alerjik bronşit. Dolayısıyla bahar ayları zor geçiyor, umarım büyüdükçe düzelir...
Artık lafları da hal tavırları da büyük büyük. Çok şaşırtıyor. Boyama yaparken konuşuyorsak, dikkatimi dağıtmayın diyor. Ne yaptığını sandın? Bu senin hatan gibi daha bir sürü de çıkışları var :)
Yaz geldi ya bisiklet sezonunu açtık, umarım herkes için güzel bir yaz olur...



3 yorum:

Tontirik Tarifler dedi ki...

maşallah Nisan'a..Büyüyorlar çaktırmadan..Alerjik bronşiti için de geçmiş olsun canım..Kesin tanı kondu mu,belki değildir..şimdi doktorlar bayılıyorlar her şeye alerjik demeye,sonuçta alerjik olmadığı ortaya çıkıyor..öyleyse bile büyüdükçe atlatır umarım..öpüyorum canım..sevgiler..

abide berkman dedi ki...

Nisan'ın yeni yaşı kutlu olsun :) Daha nice nice yıllara... Alerjik bronjit içinde çok geçmiş olsun.Bu kış hastalanan her çoçuğa dr lar alerjik bir hastalık koymuş.Alerjik astım,alerjik bronjit ama hiçbiride alerji testi yaptırmıyor.Nasıl kesin tanı koyuyorlar anlamıyorum.

Makeupbyfun dedi ki...

Sağolun kızlar aslında kesin diye bir şey yok tabi ama geçmeyen öksürük, geniz akıntısı bunun en büyük göstergesi sayılıyor, umarım dediğiniz gibi olur...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages - Menu

Popular Posts

Mothers hold their children's hands for a short while, but their hearts forever...