Cuma, Aralık 28, 2012

Tavsiyeler




İlk tavsiyem Nisan'ın okulda yapıp getirdiği, ağacımıza astığımız bu en güzel ağaç süsü. Arkasındaki yazı da beni çok duygulandırdı. Her sene bu geleneği devam ettiricez. Siz de bu en güzel hatırayı çocuklarınızla yapıp, ağacınıza asın.


Bir diğer tavsiyem Koroplast ın Disneyli kilitli poşetlerini puzzle parçalarını saklamak için kullanmak. Özellikle  de kutusu olmayan puzzlelları saklamak için çok ideal. Sizin de evinizde bir puzzle canavarı varsa, hemen alın...


Şimdiye kadar niye almamışım dediğim bir diğer tavsiyem de bu minik mi minik şirin mi şirin hem de kablosuz, pilsiz sadece telefon bataryası gibi bir bataryasını şarj ettikten sonra günlerce kullanabileceğiniz, hem radyo hem hoperlör. Laptopların sesi malum şarkı dinlerken, video izlerken az çıkıyor. Kendi küçük ama ses kalitesi yüksek hem de 30tl gibi çok uygun fiyatlı Goldmaster marka harici hoperlöre benden tam not. 
( Kendimi pazarlamacı gibi hissettim :) 


Saç dökülmesi benim kabusum. Bioxin serumlar mı kullanmadım, GNC nin haplarından mı içmedim. B vitaminleri mi kullanmadım. Hiç biri bu ürün kadar etkili olmadı. İçinde 4 adet 15ml ampul ve bir de sprey başlığı var. Her ampulde 4 çizgi var, gün aşırı sıkınca bir tüp 1 hafta gidiyor. 30 günde tamamlanıyor. Benim daha 2. ampulde saç dökülmem yarı yarıya fark etti. Ampul bitmek üzere ve durdu gibi bir şey. Bu ürünü yılda 1 veya 2 kez kullanmak yeterliymiş. Normal fiyatı 79 civarı ama yarı yarıya indirimlerini takip ederseniz çok uyguna geliyor. 


Son olarak da Rossmann ın bulaşık deterjanını deneme amaçlı alıp, inanılmaz memnun kaldım. Bardaklar, tabaklar, kaşıklar cilalanmış gibi ışıl ışıl.

Şimdilik bu kadar devamı gelicek... 





4 yorum:

Seyhan dedi ki...

ben yakında kel kalıcam evin her köşesi benim saçlarımla dolu. hemen bakayım şu seruma yapacak vakit bulabilirmiyim o ayrı tabi :(

deterjan için ben de bakayım gidemeyince jel tipi deterjan aldım ama sanki çok iyi değil :(

Makeupbyfun dedi ki...

Jel aldığıma ben de pişman oldum çok çok kötü :( ondan sonra bunu aşınca jeli öylece bıraktım

anne kaleminden dedi ki...

çok seviyorum ürün tavsiyelerini deneyeceğim bir kaç şey var, teşekkürler...

Makeupbyfun dedi ki...

Rica ederim, işe yaradıysa ne mutlu bana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages - Menu

Popular Posts

Mothers hold their children's hands for a short while, but their hearts forever...