Pazar, Şubat 24, 2013

Oyunun adı "Boncuk"


Haftalar öncesinden bugüne Şehir Tiyatrolarından "Boncuk" adlı çocuk oyununa bilet almıştık. Sabah kahvaltımızı edip, güneşli bir günle çıktık yola. Nisan daha önce tiyatroya gitti ama ailecek ilk defa gidiyoruz. Dolayısıyla üçümüzün ilki oldu :) 

Oyun saat 12:00 başladı tek perde 45 dakika sürdü. Bir sokak kedisiyle, ev köpeğinin yanlızlıktan şikayet etmesiyle başlayıp, arkadaş olmalarına uzanan bir hikaye. Oyun oldukça interaktifti. Çocukların yanı sıra aileler bile katıldı. İngilizce Türkçe günleri ve renkleri saydılar oyun içinde. Sokak hayvanlarının yaşam koşullarının ne kadar zor olduğuna değindiler. Kısacası eğitici bir oyundu. Hep birlikte çok eğlendik. 

Özel Tiyatroya 1 kere gideceğiniz parayla Şehir Tiyatrosunda 6-7 oyuna gidersiniz. Her ayın 14 ünde internet  sitesinde bir sonraki ayın bütün oyunlarının satışı yapılıyor. Tiyatrolarımıza sahip çıkalım, gidelim, götürelim...












2 yorum:

Dilek dedi ki...

ne güzel olmuş, biz de cumartesi eskişehir şehir tiyatrolarına gidiyoruz. 6 yaşındaki ablamızın yanında 2 yaşındaki küçüğümüz ilk defa gidecek bakalım durabilecekmi:)

Makeupbyfun dedi ki...

Zaten çok uzun tutmuyorlar çocuklar sıkılmasın diye eminim çok eğleniceksiniz, sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages - Menu

Popular Posts

Mothers hold their children's hands for a short while, but their hearts forever...