Cumartesi, Mayıs 18, 2013

Yeni Nesil Lpg ve Taylan Kümeli Bloggerlar için Buluştu

Kuleli Yakamoz Restoran da İnanır Grubunun distribütörlüğünü yaptığı Yeni Nesil Lpg cihazının Taylan Kümeli ile tanıtımı için kahvaltıya davetliydik. Grup yetkilileri bizi bütün içtenlikleri ve ilgileriyle karşıladılar. Yerlerimize geçip, diğer bloggerlarla kaynaştık. Taylan Kümeli'nin de gelmesiyle sıcak bir kahvaltıyla hızlıca tanıtıma geçiş yaptık. Öncelikle Yeni Nesil Lpg hakkında bilgi edindik. Nasıl kullanılır? Kimlere uygulanır ya da uygulanamaz gibi. İlk olarak bu cihaz kesinlikle vücuda en ufak bir ışın, ışık veya herhangi bir kimyasal madde yansıtmıyor. Özel bir vücut çorabı giydikten sonra size uygun başlıkları sayesinde masaj hareketleriyle yağları parçalıyor, bölgesel incelme sağlıyor ve ödeminizi gideriyor. Öncelikle bu başlı başına mucize yaratan bir alet değil. Siz en ufak bir diyet yapmadan, hareket etmeden, su içmeden bu aletle hiç bir sonuç alamazsınız. Peki onları yaptıktan sonra zaten zayıflarım. Daha neden bu makinaya ihtiyaç duyayım dediğiniz noktada da Taylan Kümeli devreye giriyor ve biz hanımların kaç kiloda olursak olalım mutlaka bölgesel olarak memnun olmadığımız bir yerimizden şikayet ettiğimizden, böyle güvenilir ve etkili cihazlardan yardım almamızın gerekli olduğuna bizleri ikna ediyor. Kilo alıp vermeye bağlı deri gevşemelerinde, sarkmalarda hatta ve hatta liposuction uygulamalarından sonra kullanıldığını öğrendik. Cihazda lenf drenaj, lifting, yağ yakma gibi bir çok işlemin değişen başlıklarıyla aynı anda kolayca uygulanabiliyor.  Bu arada Taylan Kümeli yi beyaz pantolonuyla gördük, test ettik onayladık ki en ufak selüliti yok :) ve televizyonda göründüğünden çok daha sıcak, genç ve güzel. Bunu kendisine de söyledim, siz de bilin istedim :) Bütün bunları öğrendikten sonra soru cevap şeklinde devam eden tanıtımımız hatıra fotoğraflarıyla, bizim için düşünülmüş hediyelerle son buldu. İnanır Gruba, Vera Bilişime, Taylan Kümeli ye ve bütün çalışanlara teşekkürler.

Bu sayede sevgili Şebnemle, Ebrashca Ebrar ile Aylinle, Sezenle, Bal Yanağın Hikayesi ile Tansu Oskay  ve İpek Hanım ile tanıştık. Unuttuğum olabilir, kusura bakmasınlar, hepinizle görüşmek ve tanışmaktan mutlu olduğumu söylemek istedim.

Bu cihazı merak edenler twiterdan takip edebilirler.

@YeniNesilLpg









6 yorum:

Unknown dedi ki...

Aaa ayni etkinlikte karsi karsiya oturup hic konusmamis olmamiza uzuldum su an :( baska sefer diyelim artik

Makeupbyfun dedi ki...

:) Tabiki her zaman...

Unknown dedi ki...

Ne güzeldi :) Vedalaşamadık ama inşallah bir daha ki organizasyona :)

Ebrashca
http://kucuksirinmutluluklar.com

Makeupbyfun dedi ki...

Sen nereye kayboldun Şebnemle vedalaştık ama seni göremedim :) Daha sık görüşelim :)

BERRY-DEW dedi ki...

Etkinliklerin en sevdiğim yanı hem bir sürü yeni blog keşfediyoruz hem de güzel dostlar ediniyoruz. Umarım en kısa zamanda yine bir organizasyonda karşılaşırıııız :)

Makeupbyfun dedi ki...

Evet Şebnemcim gerçekten çok keyifli hareketler bunlar :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages - Menu

Popular Posts

Mothers hold their children's hands for a short while, but their hearts forever...