Salı, Mart 26, 2019

Kahve Dünyası Çikolata Atölyesi

Kahve Dünyası’ndan Çocukları Neşeyle Dolduracak 

Çikolata Atölyesi!




Kahve Dünyası Fabrika Veliefendi’de düzenlenen çikolata atölyesinin kapıları, 23 Nisan’da çocuklara açılıyor! 4 - 10 yaş grubuna özel atölyede çocuklar yaratıcılıklarını ortaya koyarken kendi elleriyle hazırladıkları çikolataları yemenin keyfini çıkaracak.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, 23 Nisan’da çocuklara unutulmaz bir gün yaşatmaya hazırlanıyor. 4 - 10 yaş arası çocuklara özel çikolata atölyesinde küçük çikolata ustaları tüm yaratıcılıklarını ortaya koyarken kendi elleriyle hazırladıkları çikolataları yemenin keyfini çıkaracak.

Kahve Dünyası Fabrika Veliefendi’de düzenlenecek atölye, Kahve Dünyası şeflerinin çikolata hakkında verdiği ilginç bilgiler ile başlıyor. Ardından tezgahın başına geçen çocuklar, şeflerin yönlendirmeleri ve hayal güçlerini kullanarak çikolatalarını tasarlıyor. Atölye aynı zamanda çocukların el becerilerinin gelişimine destek olurken, eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor. Etkinliğin sonunda ise çocuklara hazırladıkları çikolatalar ile birlikte günün anısına özel sertifika veriliyor.



Kahve Dünyası’nın çikolata etkinliği, 4 - 10 yaş arası çocuklara özel düzenleniyor. 4 - 6 yaş grubu atölyede ebeveynleri ile birlikte olurken 7 yaş ve üzeri çocuklar ise tek başına katılabiliyor. Çocuklar etkinlikteyken büyükler ise bir yandan çocuklarını izleyip bir yandan da fabrikanın içinde konumlandırılan mağazada Kahve Dünyası lezzetlerinin tadını çıkarıyor. 

23 Nisan 2019’da Kahve Dünyası Fabrika Veliefendi’de düzenlenecek çikolata atölyesi, 45 dakika sürecek. Katılım ücreti 60 TL olan atölye için, etkinlikten bir gün öncesine kadar fabrikaya uğrayarak ya da telefonla rezervasyon yaptırılabilir.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için:
Kahve Dünyası Fabrika Veliefendi
Kartaltepe Mah. Aksu Cad. No:3
Tel: 0212 543 16 53

2 yorum:

Moderatör dedi ki...

Hoş ve yararlı bir blogunuz var,sizi yeni keşfettim ve takibe aldım. Sizi de beklerim,sağlıcakla kalın.https://dizifilmkitaptavsiye.blogspot.com/

Moderatör dedi ki...

Merhaba. Blogunuz oldukça dolu ve yararlı bilgiler barındırıyor.Emeğinize Sağlık.Eğer zaman ayırmak isterseniz,yeni açtığım bloga göz atıp takip ederseniz beni oldukça mutlu edersiniz.Sağlıcakla Kalın.

https://hepfragmanizle.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages - Menu

Popular Posts

Mothers hold their children's hands for a short while, but their hearts forever...