Cumartesi, Ocak 30, 2010

Banyo sefası,ayakkabı dünyası,kitap sevdası...

29.01.10


Bu sabah kızımla banyo sefası yaptık. Tek elle ve ve görmeden nasıl fotoğraf çekilebiliyorsa o kadar çektik, pozlar çıplak olup, hepsi sanatsaldır lütfen!!!!



Banyo sonrası güzel bir uykudan sonra Nisana ilk adım ayakkabısı almak istiyordum. Yürüyor sanmayın ama en azından çabalıyoruz. Arada dalıp, bir kaç adım atıyoruz. Ev patiklerimiz artık küçük gelmeye başlayınca biz de ilk adım ayakkabısı alalım dedik. Bunun için gittik Tepe Nautiluse neyse istediğimiz gibi bişey bulup aldık. Bu ilk adım ayakkabıları 20 numaraya kadarmış bizim ayağımızda 20 numara. Benim anlamadığım yaşında hatta yaşından çok sonra yürümeye başlayanlar ne yapacak çünkü 20 den sonraki numaraların olduğu ayakkabılar daha ağır. Ben bu işten bir şey anlamadım.Neyse, Nisan mutlu biz mutlu :)


                            

Tepe Nautiluste dolaşırken çalan müzik dikkatimi çekti ve müziğin çaldığı tarafa yöneldim. Bir de ne görelim. Upuzun tahta bacaklı kırmızı başlıklı kız! Şeker mi şeker...Sonra kurt adam, yürüyen kitap... Fonda masal müzikleri... Nisan şaşkın şaşkın onları seyretti. Meğerse 22 Ocak-7Şubat 2010 tarihleri arasında 'Mini Kitap Şenliği' varmış. O sırada kırmızı başlıklı kız tiyatrosuda vardı onu da izledik. Hiç kıpırdamadan seyretti Nisan çok şaşırdım. Hazır BEÖ de kitap, kütüphane haftası iken bu etkinliği kaçırmayın benden söylemesi...


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages - Menu

Popular Posts

Mothers hold their children's hands for a short while, but their hearts forever...