Çarşamba, Eylül 15, 2010

Elinin hamuru...

15.09.2010 Çarşamba

Dün klasik oyun grubu günüydü. Gün bizdeydi. Nisan 3 e kadar uyumadı. Ne yaptıysam uyumak istemedi işte. Böyle olunca 15:30 gibi gelen arkadaşlarını karşılamak için geç yatıp, erken uyandı. Uykusunu alamayan kızım çok alıngan davrandı arkadaşlarına. Hemen her fırsatta ağladı. Yeni oyun hamurlarıyla oynamak istedi. Hep beraber güzel bir şekilde ilk oyun hamuru aktivitelerini yaptılar.Keyfimizde yerine geldi. Bir eksiğimiz vardı Doruk. Gelsin hemen onunla da bu aktiviteyi yeniliycez. 



Ege Bahar ve Defne Nisanın yeni odasını keşfe daldılar, büyük bir keyifle. Yeni koltuğumuz arkadaşlarımızdan tam not aldı :) Tekrar Ninemize çok teşekkür ederiz.Sağol babaannem...



Bu ara Nisan oyun oynarken sürekli odasında yanında olmamızı istiyor. Büyük bir savaş veriyoruz ailecek. Vardiyalı oynuyoruz resmen onunla. Bakalım ne zaman biz içeride bir film izliycez de Nisan odasında oyuncaklarıyla oynayacak? Tahta puzzlelara merakı arttı. Kitapları da daha çok inceliyor. Konuşma çabası son sürat devam ediyor. Bugün dışarıda arabada otururken bir kedi ve ilerisinde de yoğurt kabı gördü. Bize seslenip, fuu fuu dedi. Yoğurt kabında su varmış :) 
Evde buzdolabında ne kadar magnet varsa Nisanın oyuncağı onları çıkarıp, yapıştırmak çok hoşuna gidiyor.
Akşam bir tanesini alıp babasına koştu yine fuu fuu diyerek. Su damacanası şeklinde bir magneti göstererek. Bağlantılar kurması çok şirin oluyor.
Bu arada yeni bir eğitim ve öğretim yılı başlıyor.Tüm öğretmen, öğrenci ve velilere güzel bir sene diliyorum. Eğitim adına bol gelişmeler yaşansın. Geleceğimiz umutlansın...

6 yorum:

elif-kayra dedi ki...

biraz daha zamanının var 2,5 yaşından sonra başlıyorlar kendilerince oyun kurmaya, yani bir süre filmi unutun :))

mine dedi ki...

yakın olsakta bizde gelebilsek keşke..öpüyorum miniği..odasıda cok güzel olmus güle güle oynasın..bizde bu aralar tahta puzzle oynuyoruz bol bol..

Makeupbyfun dedi ki...

Elifcim haklısın galiba unutmak bu ara daha kolay geçmesini sağlar :)
Minecim nerede oturuyordunuz siz?

ayşegül dedi ki...

bizdede tek başına oyun çok az :( allahtan genelde babayı tercih ettiği için ben rahatım :)

buluşmalar çok güzel hep devam eder umarım,sevgiler...

ayşegül dedi ki...

bizdede tek başına oyun çok az :( allahtan genelde babayı tercih ettiği için ben rahatım :)

buluşmalar çok güzel hep devam eder umarım,sevgiler...

Adsız dedi ki...

çok ciddi çalışmışlar!hatice ün!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages - Menu

Popular Posts

Mothers hold their children's hands for a short while, but their hearts forever...