Cumartesi, Eylül 11, 2010

Kitap köşesi ve bayram gezisi...

11.09.2010 Cumartesi

Nisan'ın odasının yerini ne zamandır değiştirmek istiyordum fakat taşımak istediğim odamızın kapısı yoktu.O yüzden hep erteliyordum. Sonunda kapı yaptırdık ve yeni odasına taşındık bayram öncesi. Kitaplık almıştık bir süre önce o da  bekliyordu. Hepsini bayram öncesi hallettik ama çok yoruldum. Daha tamda kafamdaki gibi düzenleyemesemde bir oyun ve kitap köşesi oldu. Nisan da çok memnun oldu. Bayram gezisi için İğneadaya gittik. Giderken Edirneye uğradık. Nisan için çok keyifliydi. Kuzenleriyle bol bol oynadı ve Göreleden gelen büyük dedesini gördü. 








Bazen iki kelimeli şeyler söylüyor enderde olsa ama bugün " dede uyuyo hala" dedi. Çok şaşırdım. Tek başıma olsam emin olamıycaktım ama herkes aynı anda birbirine bakıp, Nisanın dediğini tekrarlayınca komik oldu.
Kısada olsa bu seyahat bize iyi geldi, yine, yeni, yeniden...



3 yorum:

turkuaz kıyılar dedi ki...

Kuzucuğumun odası ne güzel olmuş öyle:) çok çok kitabı olsun, keyifle okusun, okuduktan sonra da o güzel kitaplığına kaldırsın:)

canım çok özlemişim ben sizi ama...Biz bu kısa filme bayıldık:) hele Nisancığımın o güzel şaşırma anı yok mu gözlerimi doldurdu, cidden çok özlemişim...
Az kaldı, Salı inşallah buluşmak dileğiyle öpüyorum...

Makeupbyfun dedi ki...

Canımmm arkadaşım, temiz kalplim bizde sizi çokkkk özledik, gelin artık :)

ayşegül dedi ki...

çok hoş olmuş köşeniz,bol okumalar :)

iyi bayramlar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages - Menu

Popular Posts

Mothers hold their children's hands for a short while, but their hearts forever...