Salı, Ekim 16, 2012

Kitap, boncuk ve hastalık...


İşte yeni cicilerim, sırada bekleyenler... En son okuduğum Pasaklı Tanrıça çok eğlenceliydi. Ondan çok güzel film olur diye düşündüm okurken, belki çekilmiştirde ben bilmiyorumdur. Baş rolleri bile düşündüm. Sandra Bullock ve Lost dizisindeki Sawyer yani Josh Holloway. Bence çok güzel bir cast oldu :)))
Bunlardan da Gördüğüne Asla İnanma ile devam edicem sanırım...



Bu ara bilekliklere taktım. Bu da kendimin yaptığı bir tane, çok severek takıyorum...



Kuzunun astım atağına bir de orta kulak iltihabını ekledik tam oldu. Pazar gecesi ara ara uyanıp, kulağım acıyor dedi durdu. Ertesi günü kulak burun boğaza gittik ve tahmin ettiğim gibi allahtan başındaymış. Zaten bir gecede ağrısı geçti. En çok bu hafta havuza giremiyceğine üzüldü. Napalım kızım haftalar çuvala girmedi ya :)
Bu astım işi şakaya gelicek gibi değil. Süreyya Paşa Hastanesine götürüyordum ama her istediğim an randevu bulamadığım için sağlıklı bir takip olmuyor ben de internetten biraz araştırdım ve Yonca Tabak Nuhoğlu diye bir Prof. buldum. Bu cumartesi götürücem umarım, en kısa zaman da atlatırız...

8 yorum:

HANDE dedi ki...

Çok geçmiş olsun, Birce de Mickey'nin Müzik Festivalinden dönüşte gece bayağı hastalandı... Kusma, ateş, öksürük derken... Ptesi doktoru soğukalgınlığı dedi ve ptesi öğleden sonra da alerjik öksürüğü başladı... Zaten birkaç gündür Sahra'dan tozlar geliyor, astım, tansiyon, migren ve ölümler artacak diyordu hep haberler... Bu arada biz Prof. Dr. Haluk Çokuğraş'a gidiyoruz, kendisi pediatrik alerji ve göğüs hastalıkları uzmanı. Konusunda oldukça iyi bir doktor, aklınızda olsun...

Makeupbyfun dedi ki...

Offff çok geçmiş olsun çok üzüldüm kıyamam güzel gözlüye. Ya ben de randevu aldım dedim ama sanırım götürmüycem. Biraz önce arayan bir arkadaş kadının çok ticari olduğunu söyledi. Sizin doktor hangi hastane de canım?

HANDE dedi ki...

Haluk Bey'in Nişantaşı'nda muayenehanesi var, 212 291 29 39...

Seyhan dedi ki...

Çok geçmiş olsun canım ya kıyamam acil şifalar inşallah dr bir çözüm bulurda kurtulur ..

Kitaplara gelirsek nar ağacı alınacaklar listemdeydi. Ayşe kulinleride kuzenden alıp okuyacaktım.Diğerini hiç duymadım hemen bakıyorum nette..

Bu arada yedinci gün 'e başladım ama ilerleyemiyorum. Dili ve anlatımı çok karışık geldi nedense .. okuyup okuyup toparlayamıyorum bitirlü kaldı bir kenarda :( uçurtma avcısına başladım çok süper bi kitapmış her fırsatta okuyorum çok sürükleyici ..

Makeupbyfun dedi ki...

Sağol Seyhancım teşekkür ederiz.

Aman elimin gidip gidip geri gelmesi ondanmış demek ki :) ama seveni de çok demek ki zevkler değişiyor :)

turkuaz kıyılar dedi ki...

Füsuncum, becerikli arkadaşım bileklikler şahane...Bu arada kupana da bayıldım bayıldım...Nereden aldın arkadaşım, o kadar hoşuma gitti:)

Nisancığıma çok geçmiş olsun, kulak iltihabı beter bir şey, allahtan başında yakalamışsınız, iğnesiz falan halloldu inşallah...

Hadi bakalım inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz Füsuncum da Nisan kuzusu da bir rahat eder artık...

ikinizide öpüyorum canım...

Makeupbyfun dedi ki...

Özlemcim tesekkur ederiz iyi dileklerin icin. Kupaya ben de bayildim. Reksin sokaginda the company diye bir magazadan aldim.

turkuaz kıyılar dedi ki...

teşekkür ederim Füsuncum, biliyorum o mağazayı, Kadıköy'e indiğimde mutlaka gideceğim:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages - Menu

Popular Posts

Mothers hold their children's hands for a short while, but their hearts forever...