Perşembe, Kasım 01, 2012

''Goody'' Sponsorluğunda Çocuk Tiyatrosu

Dün Nisanların okula çocuk tiyatrosu gelmiş. ''Goody'' kedi ve köpek maması firmasının sponsorluğunda yapılan bu organizasyonda çocuklara hayvan sevgisini aşılamak, özellikle sokak hayvanlarına karşı onları şimdiden duyarlı hale getirmek amaçlanmış. Tiyatro bitiminde hepsine birer hediye paketi dağıtmışlar. Paketimizi alıp, eve geldik...


Açtık baktık. Bir tane köpek, bir tane de kedi maması ve broşürler çıktı içinden ve imzalamamız için de kağıtlar. Her 5 imza karşılığında sokak hayvanları için 1kg mama alınıyormuş. 3 müz için doldurduk, gönüllü 2 kişiye daha imzalatırsak, bizden sokak hayvanlarına küçük bir katkı olucak.



Eve dönerken hava karardığı için sabah okula giderken kaplarımızı ayarlayıp, bahçedeki kedilerimizi doyurduk, köpekler için de bahçenin dışına mama koyduk. Nisan bitince yine alalım demeye başladı, tabi bu kısmını düşünmemiştik :)

Sıradaki kitaplarımdan olan ''Nar Ağacı'' na başladım. '' Gördüğüne Asla İnanma'' yı pek beğendiğimi söyleyemiyeceğim ne yazık ki...

Nisanla da bu ara ''Küçük Ayı ve Ahlat Ağacı'' nı okuyoruz. Kitapta güneş bir portakala benzetiliyor, onun gibi çizilmiş, bana biraz korkutucu geldi ama Nisan açısından sorun yok. Küçük Ayıcık ve Anne Ayıcık başrollerde. Bir de 2 tane tarlakuşu ve olanca heybetiyle ahlat ağacı var. Küçük ayıcık, tarlakuşlarının yardımıyla annesine ahlat ağacından aldığı 3 tane ahlatı götürmeye karar veriyor fakat acaba tatları nasıl diye bakarken bakarken sadece 1 tane ahlatı kalıyor ve onu annesine ulaştırıyor.



4 yorum:

siyah kuğu dedi ki...

Nisa çok güzel eğitiyorsunuz, hayvanı seven insanı da sever,
iyi okumalar.
sevgilerimle.

Makeupbyfun dedi ki...

Çok teşekkür ederim, sevgiler...

Süreyya dedi ki...

Çok tatlı Nisan maşallah :) Hele mayolu hali :)Ben de Rüya'mla birlikte kitap okumaya bayılıyorum :)Bekleriz biz de sevgiler :)

Makeupbyfun dedi ki...

Çok teşekkür ederiz, hoşgeldiniz.
Sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages - Menu

Popular Posts

Mothers hold their children's hands for a short while, but their hearts forever...