Cuma, Haziran 13, 2014

Bloggerlarla Yaza Merhaba Buluşması Vol.1


Dünya bir toz bulutuydu diye söze başlarmışım :) Yok yok o kadar geri gitmiycem ama bundan yaklaşık 5,5 sene evvel başladı her şey. Nisan doğdu ve ben blog yazmaya başladım. Yazdıkça blog dünyası diye bir başka alem olduğunu keşfettim. Bir başka blogger olan Seyhan ile tanışmamıza vesile olan çocuklarımız daha 1 yaşına gelmemişken oluşturduğumuz oyun grubumuzun dolaylı sahibidir bloglarımız. Blogger olarak zaman geçtikçe diğer blogların bir araya geldiği organizasyonlar olduğunu öğrendim. Blogger Etkinliği adı altında yapılan organizasyonlara da şimdiye kadar hep misafir olarak katıldım, taa ki 10 Haziran 2014 Salı gününe kadar :)
Sevgili dostum Seyhan ile aniden karar verip, hayata geçirdiğimiz bu etkinlikte Anne-Çocuk Bloggerlarıyla Yaza Merhaba dedik biz. İlk defa ev sahibeleri olduk. Heyecanlandık, stres olduk, yorulduk ama mutlu olduk.
Bizim bu günümüze ev sahipliği yapan, La Fuga 'nın sahibesi Nilay Hanım'a , bize eşlik eden davetli bloggerlarımıza ve bizi tercih eden kıymetli sponsorlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. İstiyoruz ki hep birlikte devamı gelsin. Nice #Füsunlayazamerhaba #Seyhanlayazamerhaba lar olsun. Umarım en az bizim kadar siz de memnun olmuşsunuzdur. İyi ki geldiniz...

Anlatıcaklarım daha bitmedi. Takipte kalın :)

Destek Verenler


İyi ki Gelenler




















Mekan Sahibesi Nilay Hanım










 






6 yorum:

pelin dedi ki...

nisan'ın boyu ne kadar uzamış! :) maşallah :)

etkinlik süper olmuş elinize sağlık :)

Makeupbyfun dedi ki...

Yaa sorma canım enine boyuna benim kızım :) Teşekkürler...

Noni dedi ki...

Füsun'cuğum dört dörtlük bir organizasyondu, senin ve sevgili Seyhan'ın ellerine yüreğine sağlık, ben de bu güzel etkinliği blogumda dün paylaştım, tekrar çok teşekkür ediyorum, sevgilerimi gönderiyorum :)

periliblog dedi ki...

çok sağolun kızlar. harika bir etkinlikti. daha nicelerine diyelim :)

Satır Arası dedi ki...

Ne güzel bir etkinlik olmuş, emeğinize sağlık.
Keyifli geçmiş herşey fotoğraflardan belli.
İyi pazarlar.

Locosmetico dedi ki...

Keşke ben de aranızda olsaydım süper bir etkinlik olmuş gerçekten ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages - Menu

Popular Posts

Mothers hold their children's hands for a short while, but their hearts forever...