Çarşamba, Haziran 25, 2014

Gün Yayıncılık ve Dr.Gökhan Mamur ile Bloggerlarla Yaza Merhaba Buluşması Vol.4

Gün Yayıncılık ile O Tabak Bitecek! (mi) kitabının lansmanında yollarımız kesişti. Gün Yayıncılık 'ın sahipleri olan sevgili Deniz ve Orhan Meriç ile bu kitap sayesinde tanışma fırsatı buldum. Hani insanın ilk gördüğünde ısındığı insanlar vardır. İşte tam tarifi bu olsa gerek hissiyatımın. İki pozitif insan, iki yüksek enerji. Bir o kadar da mütevazi ve başarılı.
Bu organizasyonu yapmaya karar verdiğimizde ilk destek verenlerden oldular. Sevgili Deniz ile irtibata geçtiğimde o kadar sıcak, içten ve samimi bir dönüş aldım ki bu bile bana yetti.
Gün Yayıncılık Dr.Gökhan Mamur 'un yeni kitabı 40'ı Uçana Kadar ile hem kitabı hem de Dr. umuzu bizlerle buluşturdu. Annelerin hassas noktası, soracağı sorusunun hiç bitmediği tek kişidir herhalde çocuk doktoru. Biz de bulduk, bırakmadık. Uzun uzun hem kitaptan, hem alerjilerden, aşılardan konuştuk konuştuk. İstemeyerek sorularımızı noktaladık ve kitaplarımızı imzalattık. Bununla da yetinmeyip, miniklerimizi de unutmayarak davetlilerimize sıralama kartları da hediye ettiler.
Hem davetlimiz hem de sponsor olarak katılarak, bizim bu ilk etkinliğimizde yanımızda olduğunuz için tekrar teşekkür ederim sevgili Gün Yayıncılık ve Dr. Gökhan Mamur.











Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages - Menu

Popular Posts

Mothers hold their children's hands for a short while, but their hearts forever...