Salı, Ekim 06, 2015

Sürdüm Sürüştürdüm





Makyaj malzemeleri, biz bayanların en çok sevdiği, sürmese bile almayı sevdiği, sadece alsa bile kendini iyi hissettiği şeyler arasındadır. En makyaj yapmayı sevmiyorum diyen bile mutlaka alışveriş sırasında makyaj reyonlarına uğrar. Ben hem makyaj yapmayı sevenlerden hem de alışverişini sevenlerdenim. Ağır makyaj sevmem ama temel makyaj malzemelerine özen gösteririm.
Bu aralar çok severek kullandığım renkli kozmetikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bunlardan ilki,  
Flormar Style Matic Eyeliner 

Açıkcası Flormar'ın ojeden başka hiç bir ürününü kullanmamıştım şimdiye kadar. Sevgili Özlem'in tavsiyesi ile bu göz kalemini denedim. Koyu kahve rengi olması, siyaha göre çok daha doğal bir görünüm veriyor. Sürüşü çok yumuşak ve sürdükten sonra sabitleşiyor ve dağılıp, akmıyor. Gözünüz hassas ise yanma, gözde yaşarma yapmıyor. Aldığımdan beri vazgeçilmezim oldu. Kesinlikle bakın derim.



Rimmel Lasting Colour Rush

Rimmel markasıyla ilk ojeleri sayesinde tanıştım ve ojelerinden çok memnun kaldım özellikle tırnak sertleştiricisini çok beğeniyorum. Daha sonra renkli kozmetiklerini de denemeye başladım ve en son kalem rujlarından aldım. Çevirmeli, sürmesi çok rahat ve nemlendiricili. Kalıcı ve çok güzel bir kokusu var ama ben bunu aldıktan sonra rujdan çok allık olarak kullanmaya başladım. Yumuşak yapısı ile sürmesi, yayması çok rahat ve toz allıklara göre çok çok daha kalıcı. Bendeki koyu pembesi utanmışta kızarmış bir görünüm veriyor. Çok az miktarda sürmeniz yeterli.



Rimmel Provocalips 16HR

Bu sefer bahsedeceğim ruj sabah sür akşama kadar bir daha yenileme derdinden kurtul. Üstünde yazdığı gibi 16 saat kalıcılık vaadediyor ve haklı. Sıvı ruj ama sürer sürmez matlaşıp, daha katı bir görünüm alıyor. Dudağı biraz kurutuyor fakat iki taraflı bir tarafı da nemlendirici. Sürdükten sonra nemlendiricisini uygularsanız daha az kurutuyor ama kesinlikle yemek ye, çay iç çıkmıyor. Mağazada renk deniyim dudağıma sürüyim derseniz, silmeyle çıkartamazsınız benden söylemesi :)
Bendeki toprak rengi çok doğal duruyor, bordosunu da almayı düşünüyorum.



MaxFactor False Lash Effect

Rimel olmazsa olmazlarımdan ama sürüşü, akmaması, topaklanmaması çok önemli. Bir çok marka denedim ama yine döndüm dolaştım buna geldim. Kesinlikle en beğendiğim maskara.


MaxFactor EyeBrow Pencil

Kaş kalemi seyrek olan kaşlarım için kullandığım bir ürün. MaxFactor'ün kaş kalemini ise en son aldığım maskaranın hediyesi olarak aldım. Hatta alır almaz bir kenara attım çünkü 2 Hazel denen açık gri gibi bir rengi vardı bu benim kaşlarıma uymaz nasıl bir renk dedim. Sonra öğrendim ki sürünce kahve oluyormuş ve çok doğal duruyormuş, Hemen günlük makyajımda yerini aldı. Görünüşe aldanmayın ve deneyin derim.




Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages - Menu

Popular Posts

Mothers hold their children's hands for a short while, but their hearts forever...