Çarşamba, Şubat 11, 2015

"Topicrem" Ürün İncelemesi




Topicrem ile yaklaşık 6 ay önce tanıştım. Menşei Fransa. Kullanmaya başladıktan sonra öğrendim ki bir çok dermotoloğun önerdiği bir dermo kozmetik markasıymış.
Daha önceki yazılarımda Kuperoz eğilimli, hassas bir cildim olduğundan bahsetmiştim. Bu ürünlerde tam da zamanında imdadıma yetişti ve hemen kullanmaya başladım. Bir çok çeşidi ve ürünü mevcut. Özellikle bebek dahil tüm ailenin güvenle kullanabileceği hassaslıkta oluşu benim ilgimi çeken yanı oldu. Kısaca size kullanıp da memnun kaldığım yüz ve göz temizleme suyundan, vücut ve yüz nemlendiricisinden bahsedicem.

1. Soothing Cleasing Water Face & Eyes for Intolerant Skin 

Hassas ciltler için Yüz ve Göz Temizleme Suyu Bioderma kırmızı kapak kullanan biri olarak benim çok hoşuma gitti. Bu ürün Toleransı düşük, çok hassas ciltler için üretilmiş iritasyonu engelleyip, cildi temizlemek ve yatıştırmak için. Göz makyajında da çok başarılı. Pamuğa fazla dökmüş olsanız bile gözde en ufak yanma yapmıyor. Tüm ürünleri gibi Parfüm, paraben ve renklendirici içermiyor.
İçerisindeki gliserin temizliğe ve esneklik kazandırmaya yardımcı oluyor. Ben çok memnun kaldım. Yüzüm kızarmaya çok meyilli, temizledikten sonra hiç böyle bir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.

2.Soothing Body Cream for Intolerant Skin

Yine Hassas ciltler için hazırlanmış bir vücut kremi. Ona krem demek bana yanlış geliyor çünkü sürdüğünüz anda cildiniz ışıl ışıl, neme doymuş, pırıl pırıl oluyor ve en ufak yağlı görünüm ve his bırakmıyor. Yine Tüm aile kullanımına uygun şu ana kadar denediğim en güzel vücut nemlendiricisidir. Kesin bilgi :)

3. Soothing Fluid

Karmadan yağlıya eğilimli, yüksek hassasiyete sahip, kızarıklık şikayeti olan ciltler için üretilmiş nemlendirici. Bu üründe aynı vücut kremi gibi çok hafif ve yağsız. Sürer sürmez bir canlılık, parlaklık ve ferahlık hissi veriyor. Çok memnun kaldım. Tek dez avantajı küçük ambalaja sahip olması. Biraz daha büyük olabilirdi diye düşünüyorum.

Bütün ürünler gibi bu ürün de paraben, parfüm ve renklendirici içermiyor.Ben diğer ürünlerini de denemeyi düşünüyorum. Memnun kaldığım için sizlerle de paylaşmak istedim.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages - Menu

Popular Posts

Mothers hold their children's hands for a short while, but their hearts forever...